Kako do pb kutije?

Zaista lako! Potrebno je da se registruješ i da popuniš kratak upitnik o sebi, za to je potrebno manje od 7 minuta.

Bitno je da naglasimo da probaj besplatno kutiju možeš dobiti samo ako je tvoja registracija završena. Verifikovana mail adresa? Odabrane kategorije i popunjeni upitnici odabranih kategorija? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja potvrdna sve što sada treba da radiš je da sačekaš svoju prvu probaj besplatno kutiju, kreiranu po tebi. I mi jedva čekamo da je pošaljemo!

Nakon što su tvoji odgovori uneti, naši mrmoti kreću u akciju. To znači da, recimo, ako si pri registraciji izabrao/izabrala kategoriju “Hrana i piće” i u odgovorima o načinu ishrane izabrala/izabrao odgovor “Praktikujem vegansku ishranu”, mi ćemo se pobrinuti da za tebe pripremimo uzorke prehrambenih proizvoda koji su pogodni za vegane. I ne samo to, mi ćemo se pobrinuti da i u okviru ostalih izabranih kategorija dobijaš proizvode pogodne za vegane.

Želimo da dobiješ uzorke proizvoda koji će ti olakšati izbor pri narednoj kupovini, izboru današnjeg obroka, izboru kozmetike i koji će se uklopiti u tvoj životni stil. Takođe, želimo da probaj besplatno bude mesto na kojem ćeš moći da saznaš sve što te zanima o novim i proizvodima koje nisi probao/probala.

Dok mi biramo proizvode za tebe, molimo te za malo stpljenja dok ne stigne pb kutija za tebe 🙂

U međuvremenu, zaprati nas na društvenim mrežama, proveravaj newsletter i bićeš u toku sa svim novostima i dolazećim probaj besplatno kutijama.

Nemoj da zaboraviš ni na poene, oni ti donose i VIP članstvo – članstvo eksperta i druge beneficije. Ovde možeš saznati više o njima: Sve o probaj besplatno poenima

 

Ukoliko želiš da proveriš da li je probaj besplatno kutija zaista besplatna, pročitaj ovaj kratak tekst:

 

Ako treba da ti navedemo još koji razlog da se pridružiš našim ekspertima, treba da znaš i ovo: Čak 97,5% reklo je “DA” za probaj besplatno!

Probaj. Oceni. Odaberi. Uštedi.

 

13 Komentari

 • Divno,probala bih puno toga i ocenila proizvode verovatno i koristila
 • saraa
  ja sam prosto odusevljena ovimmm, stvarno bih volela da mnogo ljudi cuje za vas
  • probaj besplatno
   Draga Saraa, hvala na komentaru i utiscima! :)
 • Lidija1973
  Registrovala sam se...ideja je vise nego odlicna..jedva cekam da vidim kako sve to funkcionise...???...
 • Daliborka Ignjatic
  Registrovala sam se ,nadam se da cu dobiti kutiju proizvoda za testiranje,i postajem veran saradnik
 • Marinche
  U vremenu kada je već skoro sve izmišljeno, teško je smisliti nešto novo!!! Svaka čast na ideji i hrabrosti za plasiranje iste! ???
  • probaj besplatno
   Hvala :)
 • Igor
  Obožavam ovakve stvari i super je kada cenite mišljenje. Ukoliko je sve ovako kako kažete, svaka čast. Očekujem da i će u nekom doglednom vremenu i stići kutija. Pozdrav!
 • Tamara
  Ne mogu da verujem da ovakav sajt postoji, danima pokusavam da dodjem do uzoraka tonirane kreme za svetlu,mesovitu kozu sa zastitnim faktorom za sunce i ne polazi mi za rukom.Nadam se da cu uz pomoc vaseg sajta uspeti da probam i pronadjem kremu za kozu.
 • Tatjana
  Kreativna ideja :D Malo mi je zbunjujuće na kom principu i kad se dobijaju kutije,ali nadam se da ću dobiti da se uverim da funkcioniše i kako.
 • Andrea
  Ovo je nesto najbolje do sad,sve bih isprobavala i uzivala u proizvodima 😍
 • elena
  ja sam se juce registrovala i jedva cekam da mi stigne prva pb kutija💖
 • tatjana
  jedva čekam da mi stigne prva kutija

Ostavi komentar