Pokreni svoju lepotu Schwarzkopf kutijom

S velikim uzbuđenjem i radošću predstavljamo pb kutiju sa Schwarzkopf proizvodima!

Zajednički podržavamo i osnažujemo da pokreneš svoju lepotu – onu koju osećaš, koju nosiš u sebi … i pokaži je svima!

Mi smo pripremili pravu malu vožnju kroz čarobni svet nege kose, ovo su proizvodi Schwarzkopf brenda koji su u novoj probaj besplatno kutiji:

 

 Gliss Oil Nutritive šampon  za kosu predstavlja rešenje za obnovu slamnate i preopterećene kose.

Njegova hranljiva formula, sa oleinskom kiselinom i uljem marule, pruža intenzivno obnavljanje i negu kose. Ovo je pravi izbor ukoliko želiš elastičnu, nahranjenu i sjajnu kosu zdravog izgleda. 

Dodatne detalje o ovom proizvodu možeš saznati ako klikneš OVDE.

 

 

Gliss regenerator za kosu u spreju iz linije Oil Nutritive predstavlja rešenje za obnovu slamnate i preopterećene kose. Njegova hranljiva formula, sa oleinskom kiselinom i uljem marule, pruža intenzivno obnavljanje i negu kose.  Regenerator za kosu u spreju koji si ne ispira pruža trenutno, jednostavno raščešljavanje i sjaj. Ukoliko želiš elastičnu, nahranjenu i sjajnu kosu zdravog izgleda, ovaj regenerator treba biti deo tvoje dnevne rutine nege kose.

Dodatne detalje o ovom proizvodu možeš saznati ako klikneš OVDE.

 

Palette Root Retouch je inovativni proizvod za farbanje kose koji omogućava da brzo i jednostavno prekriješ (sede) izrastke. Zahvaljujući specijalnom aplikatoru, farba se nanosi precizno i ravnomerno, a za samo nekoliko minuta tvoja kosa izgleda sjajno i prekrivena je savršenom nijansom odabrane boje. Ispira se nakon prvog pranja.

Mi smo je testirali u tri boje: Crnoj, Tamnosmeđoj i Svetlosmeđoj
(više detalja, način korišćenja i gde se može kupiti pronađi klikom na odgovarajuću boju)

 

Taft Volume puder za kosu sadrži kompleks kolagena i bambusa, specijalno dizajniran kako bi ravnoj i beživotnoj kosi pružio makismalan volumen i omogućio joj potpuno prirodno kretanje. Obezbeđuje postojanost frizure, bez lepljenja i ostavljanja tragova u kosi.

Pakovanje sadrži 50 aplikacija.

Kako se nanosi i koji su njegovi dodatni benefiti, možeš saznati klikom OVDE.

 

Taft Heat Protection sprej za zaštitu od toplote je savršen partner za stilizovanje kose fenom, peglom ili figarom, a pruža zaštitu na temperaturama i do 230°C. Istovremeno, Taft Heat štiti kosu od suvoće, vlage i vetra, a njegova veganska formula ne ostavlja kosu lepljivom i teškom.

 

Kako se koristi pronaći na ovoj STRANICI.

 

 

 

Sve informacije o ovim i drugim proizvodima brenda Schwarzkopf, pronaći ćeš na zvaničnom sajtu https://www.schwarzkopf.rs/

Komentar

Nema niti jednog komentara za ovu objavu. Budi prvi.

Ostavi komentar