Šta treba da znaš o Schwarzkopf proizvodima

probaj besplatno kutija sa Schwarzkopf proizvodima osvojila je naše članove inovativnošću, negom i inicijativom #pokrenisvojulepotu. Mi smo uživali zajedno sa njima u testiranju ovih proizvoda, gledajući i snimajući videe na zadate teme, primili smo mnogo pozitivnih utisaka i oborili dosadašnje rekorde u broju podeljenih videa, broju pristiglih recenzija, ocena, broju poruka… i najvažnije, svi smo pokrenuli lepotu u nama!

U ovoj maloj vožnji kroz čarobni svet nege kose, proizvodi Schwarzkopf brenda osvojili su i kosu i srca naših članova. Zato, u nastavku ovog teksta, pročitajte šta je to što potrošači ističu kao najbitnije kod testiranih proizvoda:

 

 Gliss Oil Nutritive šampon  za kosu

94,4% potrošača preporučuje ovaj proizvod

Ovaj štampon predstavlja rešenje za obnovu slamnate i preopterećene kose. Njegova hranljiva formula, sa oleinskom kiselinom i uljem marule, pruža intenzivno obnavljanje i negu kose. Ovo je pravi izbor ukoliko želiš elastičnu, nahranjenu i sjajnu kosu zdravog izgleda. Dodatne detalje o  proizvodu možeš saznati ako klikneš OVDE.

Oni koji su ga probali, naznačili su efekat nežne kose koji ostavlja za sobom, ali i da nakon dužeg korišćenja kosa postaje vidno zdrava i negovana.

Gliss regenerator za kosu u spreju iz linije Oil Nutritive

95,5% potrošača preporučuje ovaj proizvod

Predstavlja rešenje za obnovu slamnate i preopterećene kose. Njegova hranljiva formula, sa oleinskom kiselinom i uljem marule, pruža intenzivno obnavljanje i negu kose. Regenerator za kosu u spreju koji si ne ispira pruža trenutno, jednostavno raščešljavanje i sjaj. Ukoliko želiš elastičnu, nahranjenu i sjajnu kosu zdravog izgleda, ovaj regenerator treba biti deo tvoje dnevne rutine nege kose. Dodatne detalje o ovom proizvodu možeš saznati ako klikneš OVDE.

Naši članovi najčešće ističu njegove benefite nege i raščešćavanja kose kao njegove najjače strane, a zaštita kose od topole upotpunjuje njegovu jedinstvenost na našem tržištu.

Palette Root Retouch

92.6% potrošača preporučuje ovaj proizvod

Ovaj inovativni proizvod za farbanje kose omogućava da brzo i jednostavno prekriješ (sede) izrastke. Zahvaljujući specijalnom aplikatoru farba se nanosi precizno i ravnomerno, a za samo nekoliko minuta tvoja kosa izgleda sjajno i prekrivena je savršenom nijansom odabrane boje. Ispira se nakon prvog pranja.

Mi smo je testirali u tri boje: Crnoj, Tamnosmeđoj i Svetlosmeđoj
(više detalja, način korišćenja i gde se može kupiti pronađi klikom na odgovarajuću boju)

Nakon testiranja, naši članovi navode da je brzina i način nanošenja boje baš ono što izdvaja ovaj proizvod i ističe u odnosu na druge opcije jednokratnog farbanja izrastka. Praktičnost ovog pakovanja je dodatni razlog da ga uvek imaš kod sebe…

 

 

Taft Volume puder za kosu


92.6% potrošača preporučuje ovaj proizvod

Taft puder za volumen kose sadrži kompleks kolagena i bambusa, specijalno dizajniran kako bi ravnoj i beživotnoj kosi pružio makismalan volumen i omogućio joj potpuno prirodno kretanje. Obezbeđuje postojanost frizure, bez lepljenja i ostavljanja tragova u kosi. Pakovanje sadrži 50 aplikacija. Kako se nanosi i koji su njegovi dodatni benefiti, možeš saznati klikom OVDE.

Naše drage članice, a među kojima je bilo i frizerki Taft puder za volumen koriste za najlepše frizure i volumen koji želimo za posebne prilike ili svaki dan. Vrlo malo ovog pudera, učiniće čudo od volumena! Ova bočica pogodna je za svaku torbu/ranac i dovoljna je za čak 50 aplikacija – zato je prava mera “malo i brzo” do WOW efekta.

Taft Heat Protection sprej za zaštitu od toplote

92.6% potrošača preporučuje ovaj proizvod

Savršen partner za stilizovanje kose fenom, peglom ili figarom, a pruža i zaštitu na temperaturama do 230°C. Istovremeno, Taft Heat Protection štiti kosu od suvoće, vlage i vetra, a njegova veganska formula ne ostavlja kosu lepljivom i teškom. Kako se koristi pronaći na ovoj STRANICI.

Postoji mnogo razloga zbog  kojeg možda ovakav proizvod nije ranije bio deo tvoje rutine, ali po iskustvu pb članova koji su ovaj proizvod probali – ne postoji ni jedan razlog da se zaštita od toplote ne koristi… odnosno, sada imaš pravi razlog da zaštitiš svoju kosu i napraviš željenu frizuru. Lak za korišćenje, brzo oblikovana i zdrava kosa je ono što su prvo primetili oni koji su ga probali putem pb kutije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve informacije o ovim i drugim proizvodima brenda Schwarzkopf, pronaći ćeš na zvaničnom sajtu https://www.schwarzkopf.rs/

Komentar

Nema niti jednog komentara za ovu objavu. Budi prvi.

Ostavi komentar