Magija to.to suvih krpica

Ojed od pelena i iritacije na detetovoj koži većini roditelja predstavlja izazov u pronalaženju odgovarajuće nege. Ovaj problem je uglavnom samo reakcija već osetljivom kože na spoljne nadražaje – agresivna kozmetika, veštački materijali, vlažne maramice sa previše dodataka …

Ova nelagodnost prestaje promenom dosadašnje rutine u higijeni detetove kože i vrlo je jednostavno – to.to suve krpice.

to.to suve krpice kreirane su od prirodnih, 100% viskoznih vlakana, ne sadrže nikakve dodatne supstance i nemaju miris, uz to imaju i antialergijska svojstva što im omogućava višestruku upotrebu – mogu se koristiti kao SUVE ili NAKVAŠENE. 

Nakvašene samo vodom, idealno su sredstvo za svakodnevnu higijenu i negu bebine kože kroz nežno pranje i bisanje. Kao suve, mogu se koristiti za nežno brisanje ili kao podložak pelenama.

Podložak pelenama poznat je roditeljima koji koriste višekratne pelene. On je u direktnom dodiru sa bebinom kožom, jer je njegova uloga da propusti tečni sadržaj i kožu ostavi suvom. Podložak se može koristiti i sa jednokratnim pelenama kao dodatna zaštita/nega kože ili u situacijama kada, na primer u prodavnici nismo našli one pelene koje inače koristimo i primorani smo da kupimo nepoznat proizvod. Na ovaj način, to.to suve krpice u ulozi podloška, čuvaju kožu tvog mališana od iritacija i ojeda. to.to suve krpice su izuzetno praktične u svim prilikama, zar ne? 🙂 

 

Više o to.to Baby suvim krpicama možeš saznati na ovom linku.

1 Komentar

  • Mirjana
    Kutiju sam poklonila mom sestricu,i malo je reci da smo odusevljeni.Nema vise ojeda.Bravoooo za ovaj proizvod.Preporucila sam vas i drugarici koja ima bebicu.Sve pohvale za proizvod.

Ostavi komentar