Unboxing to.to kutije – trudnicica

Trudničica blog se, od 2016.godine bavi temama za trudnice i mame na Instagramu. Ovo Ćoše za trudnice vodi mama dve devojčice i višegodišnji korisnik to.to proizvoda – zbog čega će nam predstaviti svoje to.to favorite: 

Drago mi je da sam deo ove kampanje, posebno što moje devojčice rastu uz to.to brend već godinama. Meni ga je preporučila prijateljica od koje sam mnogo naučila i o nezi atopične bebine kože i o nezi dečije kože generalno. Zato sa sobom uvek nosim neki od to.to proizvoda i rado ih preporučujem. To.to proizvodi u probaj besplatno kutiji jesu moji favoriti, a evo kako ih ja koristim:

1. to.to Baby suve krpice

Sa višekratnim pelenama od bambusnog vlakna sam se upoznala tokom prve trudnoće. Do tada sam mislila da su one “prevaziđene”, a verovatno bi tako i bilo da ne raste stopa ekcema i atopijskog dermatitisa kod beba i dece. Podložak kod ovih pelena se koristi da bi bebina koža “disala” i ostala duže suva, zato je važno da on bude od isključivo prirodnog materijala, bez mirisa i bez dodataka koji bi iritirali kožu. U ovoj ulozi to.to suve krpice su neprevaziđene i omogućile su da se “izuzetno osetvljiva koža” ponaša kao “normalna koža”. Naravno, na putovanjima, višekratne pelene nisu praktične pa ih zamenim nekom jednokratnom varijantom ali i dalje sa podloškom od to.to suvih krpica.

Kada se radi o pelenskoj regiji bebe, izbegavam vlažne maramice i jaku kozmetiku. Za higijenu ove regije to.to krpice naprskam ili potopim u malo vode. Koristim ih i za skidanje peska sa nožica na plaži i za brisanje vodenih boja sa ruku/nogu 🙂 Zbog svega ovoga, uvek ih nosim i na putovanjima!

2. to.to vlažni toaletni papir 

Odvikavanje od noše podrazumevalo je i hitan odlazak u prvi toalet, uz to nas je pandemija naučila da je važno da nam ruke budu uvek čiste, pa je bilo i logično da se još dugo nećemo odvojiti od to.to toaletnog papira 🙂 Manje me boli glava od kada znam da je biorazgradiv i bez parfema.

Posebno mi je drag jer ga, zbog svog nežnog sastava, trudnice mogu poneti u bolnicu/porodilište.

3. to.to Baby blazinice 

Blazinice sam prvo koristila za negu bebinog pupka i okica, ali i za negu ragardi. Sada ih koristim za brisanje ručica i lica od nemlečne ishrane, ali ih uglavnom držim u kupatilu i koristim za negu mog lica 🙂 Moja starija ćerka od 5 godina ih često uzima jer “odgovaraju njenim lutkama kao leteći ćilim”.

Kao što vidite, veličina tupfera idealna je za sve namene, pa ih nosim i na putovanjima.

Od ostalih to.to proizvoda koristila sam to.to Mama blazinice i pamučne uloške posle porođaja, a uskoro ćemo u naš redovni putni portfolio uvrstiti i to.to jednokratne portikle.

Od mene 5 zvezdica za to.to brend i ove proizvode!

Trudničica blog

Komentar

Nema niti jednog komentara za ovu objavu. Budi prvi.

Ostavi komentar