Držati van domašaja dece!

Diskovi tečnog deterdženta za veš su zaista zgodna inovacija – jedna doza je već spremna, deterdžent je već “upakovan” pa ne dolaziš u direktan dodir sa njim, samo ih ubaciš u bubanj i uključiš mašinu.

 

Međutim, one su interesantnog oblika i interesantnih boja i kao takve vrlo interesantne nespretnim mališanima. Zato ih uvek držite u zatvorenom pakovanju i na mestu sa kojeg deca ne mogu da ih dohvate. Persil Sensitive diskovi i drugi Persil diskovi imaju bezbednosne “click” bravice za zatvaranje i otvaranje pakovanja, kreirane za bezbedno čuvanje čak i ako  deca dohvate pakovanje sa diskovima.

 

Kapsule su kreirane da se lako rastvore u vodi – ukoliko ih dete dohvati jasno je šta se sve može dogoditi! Deca vole da istražuju sve što se oko njih nalazi i najčešće to rade tako što sve stavljaju u usta ili ih stiskaju. Velika je opasnost ukoliko dođe do pucanja kapsule i njen sadržaj iscuri jer to može izazvati povraćanje i iritacije. Ukoliko dođe do nekih od mogućih nezgoda, obavezno se prvo obratite lekaru, a nakon toga kontaktirajte i Nacionalni centar za kontrolu trovanja na broju: 381 11 3608 440

 

Kapsule za veš su potpuno bezbedne kada se koriste prema uputstvu na pakovanju.

Više o bezbednom rukovanju kapsulama možete pronaći OVDE. 

1 Komentar

  • Moma
    Odličan

Ostavi komentar